Hotel The Beachfront aanbieding

Hotel The Beachfront sunweb

Boek nu Hotel The Beachfront via Sunweb.nl vanaf € 776.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Marmaris. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Zuid-Egeïsche Kust. De genoemde aanbieding van € 776.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/07/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Geniet van een zorgeloze all inclusive vakantie in het adults only Hotel The Beachfront in Marmaris. Met een ligging aan het strand en dicht bij het oude centrum, vul je je dagen heerlijk in. Mocht je liever in het zwembad liggen, dan zit je in het hotel goed.

De kamers zijn netjes ingericht en hebben allemaal (deels) uitzicht op zee. De moderne inrichting en de ontspannen sfeer zorgen voor een fijn verblijf. Extra ontspanning vind je in de wellness, waar je een massage kunt nemen of rust uit in de hamam.

 

Hotel The Beachfront reviews

Hotel The Beachfront heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel The Beachfront zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel The Beachfront een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel The Beachfront

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Marmaris. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Adults only 16+;Heerlijke locatie;Modern ingerichte kamers;Goed eten en drinken

Ligging en adres Hotel The Beachfront in Marmaris

Hotel The Beachfront 2024
Hotel The Beachfront reviews