Hotel Selectum For Two Side aanbieding

Hotel Selectum For Two Side sunweb

Boek nu Hotel Selectum For Two Side via Sunweb.nl vanaf € 802.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Side. De verzorging is UA tijdens deze Sunweb vakantie in Turkse Rivièra. De genoemde aanbieding van € 802.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 09/24/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van UA .

Hotel Selectum For Two Side biedt de uitgelezen kans voor een heerlijke, onbezorgde vakantie. Je wandelt zo het strand op of maak een plons in het zwembad. Verkoeling van de zon is hier nooit ver weg. Het animatieteam staat de hele dag voor je klaar voor een onvergetelijke vakantie vol sport, spelactiviteiten en feesten!

Voor wie op zoek is naar totale ontspanning, biedt de hammam een oase van rust en heb je de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke massage die alle spanning wegneemt. Wil je de omgeving verkennen? Pak de Dolmus en maak een ritje naar het centrum waar je de lokale charmes ontdekt. Aan het eind van je dag kan je neerploffen bij de gezellige hotelbar voor een verkoelend drankje. 

 

Hotel Selectum For Two Side reviews

Hotel Selectum For Two Side heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Selectum For Two Side zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Selectum For Two Side een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Selectum For Two Side

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Side. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Adults only 16+;Uitgebreid animatieprogramma;Na een paar passen met je voeten in het zand;Ontspannen in de hammam

Ligging en adres Hotel Selectum For Two Side in Side

Hotel Selectum For Two Side 2024
Hotel Selectum For Two Side reviews