Hotel Granada Luxury Okurcalar aanbieding

Hotel Granada Luxury Okurcalar sunweb

Boek nu Hotel Granada Luxury Okurcalar via Sunweb.nl vanaf € 722.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Alanya. De verzorging is UA tijdens deze Sunweb vakantie in Turkse Rivièra. De genoemde aanbieding van € 722.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/12/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van UA .

De naam zegt het al; in Hotel Granada Luxury Okurcalar ga je een luxe vakantie tegemoet. Het hotel heeft een bijzondere architectuur. De speels gevormde pier die voor het hotel in de zee ligt nodigt je uit om heerlijk van de zon te genieten. Het animatieteam verrast je dagelijks met leuke activiteiten. De vele faciliteiten, waaronder een uitgebreid wellnesscenter maken jouw vakantie compleet.

 

Hotel Granada Luxury Okurcalar reviews

Hotel Granada Luxury Okurcalar heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Granada Luxury Okurcalar zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Granada Luxury Okurcalar een 8.3 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Granada Luxury Okurcalar

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Alanya. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Direct aan zee;Veel faciliteiten

Ligging en adres Hotel Granada Luxury Okurcalar in Alanya

Hotel Granada Luxury Okurcalar 2024
Hotel Granada Luxury Okurcalar reviews