Hotel Cesars Belek aanbieding

Hotel Cesars Belek sunweb

Boek nu Hotel Cesars Belek via Sunweb.nl vanaf € 633.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Belek. De verzorging is UA tijdens deze Sunweb vakantie in Turkse Rivièra. De genoemde aanbieding van € 633.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 11/12/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van UA .

Hotel Cesars Belek is een fijne uitvalsbasis om je vakantie in Turkije te vieren. Het hotel ligt direct aan het strand, waar je genoeg ligbedjes en parasols vindt om lekker te ontspannen. Ook zijn er meerdere zwembaden, waaronder een vermakelijk kinderbad met glijbanen.

Natuurlijk mag goed eten en drinken niet ontbreken. Bij Cesars Belek verblijf je op basis van ultra all inclusive, dus je kunt de hele dag door genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Ook is er in het hoofdrestaurant een speciaal plekje gecreëerd voor kids waar ze lekker kunnen eten van het kidsbuffet. Een fijn hotel voor iedereen!

 

Hotel Cesars Belek reviews

Hotel Cesars Belek heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Cesars Belek zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Cesars Belek een 8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Cesars Belek

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Belek. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Familiehotel;Topligging, direct aan zee;Meerdere zwembaden

Ligging en adres Hotel Cesars Belek in Belek

Hotel Cesars Belek 2024
Hotel Cesars Belek reviews