Hotel Bellazure aanbieding

Boek nu Hotel Bellazure via Sunweb.nl vanaf € 648.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Bodrum Turgutreis. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Egeïsche Kust. De genoemde aanbieding van € 648.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 05/10/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Hotel Bellazure is een mooi hotel met zeer comfortabele hotelkamers en niet alleen de ligging, maar ook de sfeer is lekker rustig. Genieten gaat hier vanzelf; all inclusive buffetten met een ruime keuze maar ook de leuke faciliteiten dragen bij aan een fantastische vakantie. Laat de wind door je haren gaan terwijl je het uitzicht bewondert op de pier met heerlijke ligbedden of neem een verfrissende duik in het zwembad. Het enthousiaste animatieteam organiseert allerlei leuke activiteiten en in de wellness glijdt alle stress zo van je af. Na afloop kun je in de vitaminebar terecht voor een lekker sapje. Fijne vakantie!

 

Hotel Bellazure reviews

Hotel Bellazure heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Bellazure zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Bellazure een 9.4 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Bellazure

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Turkije. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Bodrum Turgutreis. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Prachtig uitzicht;All inclusive: onbezorgd genieten;Meerdere bars;Gezellige sfeer;Knus strand met een leuke pier

Ligging en adres Hotel Bellazure in Bodrum Turgutreis

Hotel Bellazure 2024
Hotel Bellazure reviews