Begonville

Begonville Turkije Marmaris

Boek nu Begonville via TUI vanaf € 466.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Turkije met TUI in dit hotel. Begonville is gevestigd in Marmaris onderdeel van Lycische Kust. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Op een centrale plek vind je dit hotel. Dit leuke en compacte hotel is zeer geschikt voor families die op zoek zijn naar een hotel zonder al teveel drukte om hen heen. Het hotel beschikt namelijk over alles wat je nodig hebt, maar voor wat meer vertier en drukte, kun je terecht in het centrum. Het hotel doet haar naam eer aan; rondom het zwembad vind je overal de felroze bougainville bloemen. Uniek is het speelse split level zwembad, waar je heerlijk een dag kunt vertoeven. Voor wat meer activiteit vind je op loopafstand de souvenirshops van Marmaris. En als je nog iets verder loopt, ben je zó op het strand. Terug in het hotel plof je neer op het comfortabele bed in je gerenoveerde kamer, terugkijkend op weer zo'n heerlijke dag. Wat zal het morgen worden? Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Lycische Kust bij Begonville.

 

Reviews Begonville

Begonville heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Begonville een 6.2 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Begonville Marmaris, Lycische Kust.

TUI Begonville aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Marmaris:

  • Bar
  • Zwembad
  • Stoombad,
  • Sauna

Hotel uit, centrum in, All inclusive, geen zorgen, Cocktails uit de poolbar, Je wordt gastvrij ontvangen, Het strand op loopafstand, Modern en comfortabel & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Turkije/hotel.

Begonville Nederlandse reviews
Begonville beoordelingen
Begonville ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Begonville in Marmaris