Oceana Suites

Oceana Suites Golf van Hammamet

Boek nu Oceana Suites via TUI vanaf € 696.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Tunesië met TUI in dit hotel. Oceana Suites is gevestigd in Hammamet onderdeel van Golf van Hammamet. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Vakantie vieren doe je hier in alle rust. Hier heb je alle aandacht voor elkaar. Kies voor het zandstrand of de palmbomentuin om even helemaal te ontspannen. En voor de ultieme verwennerij trakteer je jezelf op een middagje wellness. In dit hotel draait het elke dag om genieten. Van Hammamet zo dichtbij, van dineren op het strand en van de zee die je in slaap ruist. Een verblijf in dit hotel betekent op en top genieten! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Golf van Hammamet bij Oceana Suites.

 

Reviews Oceana Suites

Oceana Suites heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Oceana Suites een 7.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Oceana Suites Hammamet, Golf van Hammamet.

TUI Oceana Suites aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Hammamet met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Hammamet:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Entertainment ,
  • Bar

Lekker slapen in ruime kamers, Mmm! culinair genieten, Poedelen en bubbelen in de SPA, En voor wie wil: All Inclusive, 2 golfterreinen in omgeving, Erkend duurzaamheidslabel & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Tunesië/hotel.

Oceana Suites Nederlandse reviews
Oceana Suites beoordelingen
Oceana Suites ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Oceana Suites in Hammamet