Hotel Sentido Djerba Beach aanbieding

Hotel Sentido Djerba Beach sunweb

Boek nu Hotel Sentido Djerba Beach via Sunweb.nl vanaf € 541.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Midoun. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Djerba. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 4.5. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van AI.

Hotel Sentido Djerba Beach is de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie in Tunesië. Het is gelegen aan het aan het prachtige zandstrand. Hier je geniet van de warme zon terwijl je het zachte geruis van de zee op de achtergrond hoort.

Met een scala aan faciliteiten, waaronder een groot zwembad, een uitgebreide spa en een fitnesscentrum, is er voor jong en oud altijd wat te doen. Daarnaast zijn er voor de sportievelingen nog verschillende activiteiten, zoals beachvolleybal, aquafitness en tennis.

Met het all inclusive programma trakteer je jezelf heel de dag door op lekkerste hapjes en drankjes. In het buffetrestaurant geniet je van internationale gerechten, Tunesische specialiteiten en gezonde keuzes. Kortom, dit wordt een top vakantie!

 

Hotel Sentido Djerba Beach reviews

Hotel Sentido Djerba Beach heeft sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Sentido Djerba Beach zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Sentido Djerba Beach een 8039 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Sentido Djerba Beach

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Tunesië. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Hotel Sentido Djerba Beach is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Hotel Sentido Djerba Beach in Midoun
Hotel Sentido Djerba Beach staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/tunesie/djerba, en . 0, en .
Hotel Sentido Djerba Beach 2023
Hotel Sentido Djerba Beach reviews