Ulysse Djerba Thalasso & Spa

Ulysse Djerba Thalasso & Spa Tunesië Midoun

Boek nu Ulysse Djerba Thalasso & Spa via TUI vanaf € 690.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Tunesië met TUI in dit hotel. Ulysse Djerba Thalasso & Spa is gevestigd in Midoun onderdeel van Djerba. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Welkom, wellnessliefhebbers! Bij Ulysse Djerba Thalasso & Spa schud je het dagelijkse leven even van je af in de grootste spa van Djerba. Alleen of gezellig met elkaar. Na zo’n ontspannende behandeling is het nog uren nagenieten. En moeilijk is dat niet, quality time gegarandeerd. ’s Avonds koken de chefs de sterren van de hemel. Even lekker relaxen en nergens over na denken. Jullie hoeven alleen maar aan te schuiven voor een betoverend diner. Om daarna de rust van je comfortabele kamer op te zoeken. Morgen nog zo’n onvergetelijke dag? Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Djerba bij Ulysse Djerba Thalasso & Spa.

 

Reviews Ulysse Djerba Thalasso & Spa

Ulysse Djerba Thalasso & Spa heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Ulysse Djerba Thalasso & Spa een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Ulysse Djerba Thalasso & Spa Midoun, Djerba.

TUI Ulysse Djerba Thalasso & Spa aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Midoun:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Tennis
  • Bar
  • Sauna,

Grootste spa van Djerba, Quality time gegarandeerd, Helemaal zen aan zee, All Inclusive luieren, Voor een onvergetelijke vakantie, Verwen je smaakpapillen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Tunesië/hotel.

Ulysse Djerba Thalasso & Spa Nederlandse reviews
Ulysse Djerba Thalasso & Spa beoordelingen
Ulysse Djerba Thalasso & Spa ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Ulysse Djerba Thalasso & Spa in Midoun