Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows

Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows Tunesië Hammamet

Boek nu Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows via TUI vanaf € 917.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Tunesië met TUI in dit . Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows is gevestigd in Hammamet onderdeel van Golf van Hammamet. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Ultieme luxe, persoonlijk service, een tuin van wel 5 (!) hectare én een perfect zandstrand voor de deur. Dat is LTI The Orangers Garden Villas & Bungalows. Alle stress verdwijnt in dit modern en stijlvol ingerichte hotel. Temidden van sinaasappelbomen, palmbomen en geurende jasmijn is de tuin een prima plek om te relaxen. Hier hoef je nergens over na te denken. En ’s avonds schuif je aan voor het diner of je kiest voor à la carte. Hoe fijn is dat! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Golf van Hammamet bij Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows.

 

Reviews Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows

Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows Hammamet, Golf van Hammamet.

TUI Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit in Hammamet:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Roomservice
  • Bar
  • Tennis,

Logeren in luxe stijl, Modern, strak en fris hotel, Met wel 5 (!) hectare tuin, Het zandstrand aan je voeten, En 24 uur per dag topservice, All In: heerlijke gerechten & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Tunesië/.

Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows Nederlandse reviews
Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows beoordelingen
Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Lti The Orangers Garden Villas & Bungalows in Hammamet