Hotel One Resort Premium Hammamet aanbieding

Hotel One Resort Premium Hammamet sunweb

Boek nu Hotel One Resort Premium Hammamet via Sunweb.nl vanaf € 588.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Hammamet. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Golf van Hammamet. De genoemde aanbieding van € 588.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 09/29/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Aan de prachtige kust bij Hammamet, ligt Hotel One Resort Premium Hammamet. Een oase van luxe en ontspanning. Verspreid over twee gebouwen geniet je hier van moderne voorzieningen. Je kunt kiezen uit verschillende kamertypes welke zijn voorzien van natuurlijke kleuren en materialen die perfect passen bij de omgeving.

Kies een plekje in de zon of schaduw en doe je ogen dicht op één van de moderne ligbedden om lekker te relaxen. Het heerlijke zwembad zorgt voor verkoeling of neem een duik in zee, je bent er zo. Voor elke leeftijd is er wel iets te doen, daar zorgt het animatieteam wel voor. Ook worden er voor kinderen in de (kids)clubs verschillende activiteiten georganiseerd.

Zin om wat te eten of drinken? Je verblijft hier op basis van all inclusive en je geniet van de meest uitgebreide keukens van verschillende nationaliteiten. Van Italiaans tot Braziliaans, allemaal even, vers, culinair en een feestje om van te mogen proeven. Waag in de avond nog een dansje in de One Tapas & Bar met een drankje en kleine gerechtjes. 

 

Hotel One Resort Premium Hammamet reviews

Hotel One Resort Premium Hammamet heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel One Resort Premium Hammamet zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel One Resort Premium Hammamet een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel One Resort Premium Hammamet

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Tunesië. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Hammamet. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Verschillende zwembaden met heerlijk zonneterras;Voor iedere leeftijd iets te doen;Meerdere restaurants & barretjes

Ligging en adres Hotel One Resort Premium Hammamet in Hammamet

Hotel One Resort Premium Hammamet 2024
Hotel One Resort Premium Hammamet reviews