Waar kan ik nog op vakantie?

coronaproof vakantiebestemmingen 2020

Iedereen weet het: de regering wil het liefste dat we thuisblijven. Maar waar kunnen we deze kerstvakantie nog op vakantie? We blijven allemaal zoveel mogelijk thuis. De kleurcodes zijn vooral oranje en rood maar ook een beetje geel. We willen ook dit najaar en met de kerst van 2020 nog even vitamine D en onze ontspanning ophalen. Daarom op deze pagina een overzicht waar en hoe je nog op vakantie kan in 2020. Hier vindt je een overzicht van de coronaproof vakantiebestemmingen.

aanbieding tui.nl

Waar kan ik op vakantie kerst 2020?

De keuze voor de kerstvakantie 2020 is erg beperkt. Op basis van de kennis van nu zal je het moeten doen met een verblijf binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het mooie daarvan is dat bijvoorbeeld Curaçao in het Caribisch Gebied hieronder valt. Daarom kan je ervoor kiezen om een zonnige vakantie naar Curaçao of Bonaire te boeken. Daarnaast is momenteel veel vraag naar vakanties op de Canarische Eilanden en Griekenland. Deze landen hebben momenteel code geel, maar werden tijdens de persconferentie van Mark Rutte niet genoemd als uitzondering. Het verschilt van dag tot dag wat de kleurcodes zijn voor deze landen. Daarom adviseren wij iedereen om bij de Overheid en via onderstaande links de actuele situatie voor de bestemmingen te checken. Daarnaast vragen veel landen om eerst een PCR of coronatest te doen voordat je wordt toegelaten. De meeste reisorganisaties regelen dit direct tijdens de boeking.

Bekijk bij onderstaande aanbieders wat de mogelijkheden zijn:

sunweb aanbiedingen
CuraçaoCanarische EilandenGriekenland
TUI CuraçaoTUI Canarische EilandenTui Griekenland
Corendon CuracaoPrijsvrij Canarische EilandenPrijsvrij Griekenland
Prijsvrij CuracaoVakantiediscounter Canarische EilandenVakantiediscounter Griekenland
Vakantiediscounter Curacao

Coronavoucher besteden in de kerstvakantie

De kerstvakantie is het ideale moment om je coronavoucher te besteden. Er is een stuwmeer aan corona vouchers die het afgelopen jaar uitgedeeld zijn door de reisorganisaties en het liefste worden deze zo snel mogelijk uitgegeven te worden. Blijf jij liever dicht bij huis dit najaar? Dan kan je ook gewoon je corona voucher besteden! In plaats van je geld terug kan je bijvoorbeeld een Bungalow of vakantiehuisje in Nederland boeken met je coronavoucher. Dit kan via TUI in samenwerking met Droomparken en Centerparcs. Bij Corendon kan je bijvoorbeeld Europarcs boeken me je corona voucher. Zo weet jij precies waar je nog kan genieten deze kerstvakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *