Tips voor goedkoop parkeren bij Schiphol

parkeren op schiphol tips

Het overkomt ons allemaal: voor een (cruise) vakantie, stedentrip of zakenreis is het nodig om de auto bij Schiphol te parkeren. Soms is er niemand beschikbaar om je naar de luchthaven te brengen, rijden de treinen niet of is het simpelweg duur om iemand met de auto heen en weer te laten rijden.

aanbieding tui.nl

De luchthaven Schiphol biedt zelf een aantal opties, ook wel bekend als parkeren bij P1, P2 of P3, waarbij P3 ook wel Schiphol Smart Parking genoemd wordt. Daarnaast is het mogelijk om je auto nabij Schiphol te parkeren, bijvoorbeeld in Aalsmeer of Hoofddorp. Om een goede vergelijking en afweging van jouw wensen en voorkeuren te maken is het goed om te weten wat de verschillende vormen van parkeren inhouden.

Shuttle parkeren Schiphol

Bij shuttle parkeren rijdt je met je auto naar het parkeerterrein in de omgeving van Schiphol. Je parkeert je auto en een shuttle bus brengt je vervolgens naar de luchthaven. Na afloop van de reis wordt je door de shuttle bus weer naar je auto gebracht.

sunweb aanbiedingen

Valet parkeren Schiphol

Bij valet parkeren rij je naar de vertrekhal, waar een medewerker van de parkeerservice jouw auto ophaalt en deze parkeert op een parkeerterrein in de omgeving van Schiphol. Na afloop van de reis rijdt de medewerker jouw auto naar de vertrekhal, zodat jij gelijk naar huis kunt rijden.

Vergelijken van parkeertarieven Schiphol

Dat het loont om parkeertarieven te vergelijken blijkt wel uit het onderstaande voorbeeld. Om naast een vergelijking in prijs ook te kunnen vergelijken op dingen als afstand naar Schiphol, overdekt of onoverdekt parkeren en of het nodig is om je autosleutels in te leveren, kun je op een eenvoudige manier selecties maken. Zo parkeer je voordelig maar wel volgens jouw wensen en voorkeuren. Ook voor parkeren bij Eindhoven loont deze vergelijking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *