Op vakantie naar Turkije dit jaar?

Wilt u een goedkope zonvakantie Turkije boeken? De garantie hebben voor een zonzekere vakantie? Een vakantie Turkije biedt een aangenaam klimaat, gezellige badplaatsen, prachtige landschappen en een indrukwekkende cultuur-geschiedenis. De kwalitatief goedkope all-inclusive vakanties en een vlucht van slechts 3 uur maken Turkije tot één de populairste zonvakantie landen. Daarnaast biedt Turkije bijna het gehele jaar mogelijkheden voor een verblijf. Niet alleen in de zomer is het goed toeven in de Turkse badplaatsen. Ook in het voorjaar en najaar is het klimaat heerlijk en is een all inclusive vakantie Turkije een aanrader.

aanbieding tui.nl

De Turkse badplaatsen bieden veel mogelijkheden voor een heerlijke strandvakantie. Tijdens een zonvakantie in Turkije geniet je naast zon, zee en strand ook van leuke marktjes, heerlijke restaurantjes en in bepaalde badplaatsen een attractief uitgaansleven. Ook de natuur en cultuur bieden veel mogelijkheden voor de vakantieganger. Veel oude opgravingen, Romeinse tempelcomplexen zoals Efeze zijn een bezoek waard. Natuurlijke fenomenen zoals Cappadocie en Pamukkale mogen niet ontbreken tijdens een excursie.

Badplaatsen Turkije

De populairste badplaatsen onder Nederlanders en Belgen zijn Alanya, Bodrum, Antalya, Side en Marmaris. Voor deze vakantie bestemmingen zijn er vele accommodatie mogelijkheden op deze pagina. Turkse badplaatsen in opkomst zijn Belek, Kemer en Kusadasi. Met name Belek biedt mogelijkheden voor liefhebbers van een golfvakantie.

sunweb aanbiedingen

Vakantie Alanya

Het aanbod zonvakanties Alanya is groot. En terecht, deze Turkse badplaats heeft voor jong en oud veel te bieden. Naast het genieten van een strandvakantie is er veel te zien en te doen in deze plaats en omgeving. In het oude centrum zijn er naast veel winkeltjes diverse leuke restaurantjes en cafés te vinden. ‘S Avonds kan de vakantieganger die van uitgaan houdt zijn hart ophalen; het bruisende nachtleven van Alanya is bekend tot in de wijde omtrek. Langs de lange promenade van Alanya liggen vele grote en middelgrote accommodaties. Hier zijn goedkope en betaalbare hotels te vinden die door de vakantie aanbieders waar Reisjerot mee samenwerkt wordt aangeboden.

Zonvakanties Alanya

Door ons uitgebreide aanbod aan all-inclusive vakanties Alanya kunt u simpel een keus maken welke accommodatie voor u het meest geschikt is. U kunt eenvoudig vergelijken in prijs, want het kan voorkomen dat dezelfde zonvakantie door diverse reisagenten wordt aangeboden. Check de prijzen per accommodatie in de lastminutes en aanbiedingen hieronder of kies de goedkoopste reis Alanya in de vakantie snelzoeker.

Zonvakantie Marmaris

Beleef een all inclusive vakantie in het prachtige Marmaris. Deze badplaats is één van de belangrijkste vakantie bestemmingen in Turkije. Reisjerot biedt veel mogelijkheden voor een zonvakantie Marmaris. Doordat wij het aanbod van meer dan 15 zonvakantie aanbieders, die all inclusive Marmaris vakanties verkopen, tonen vindt u vakanties in all prijsklassen, comfort en soort accommodatie.

Marmaris is een bruisende badplaats met een schitterende kust en achterland. De kristalheldere baai met lange zand- en kiezelstranden is bezaaid met dennen- en pijnbomenbossen. De badplaats wordt omgeven door bergketens die met pijnbomen en Oleanderbomen bedekt zijn. De natuur in deze omgeving is adembenemend. De oude stadskern is een monumentaal centrum. Wandelend door Marmaris vind u vele bezienswaardigheden en panden uit de oudheid van toen de stad nog Pyskos heette. De burcht gelegen in de haven van deze zonvakantie bestemming is uit de Ottomaanse tijd. Het nachtleven is prima in Marmaris. Aan de boulevard langs de haven vindt u talrijke cafés, bars en restaurants. Hier kunt u genieten van een heerlijk diner met een schitterend uitzicht op de zee en de vele plezierjachten die aangemeerd zijn of dobberen op zee. Het leven in Marmaris is goed. Of u nu met zn tweeen, met het gezin of met vrienden een vakantie Marmaris onderneemt. Voor iedereen zijn er volop mogelijkheden. Een vakantie Marmaris zal u niet teleurstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *