Beste pubs in Londen om te bezoeken tijdens een stedentrip

Het is onmogelijk om London los te zien van de pubs. Bij een bezoek aan London valt het pas op hoeveel mooie pubs de stad rijk is, die (niet geheel onbelangrijk) veel lokaal bier aanbieden. In dit artikel vier van de beste pubs in London om tijdens een stedentrip naar Londen te bezoeken.

aanbieding tui.nl

The Mayflower

The Mayflower staat bekend om haar historie. Een pub heeft al op dezelfde plek gestaan sinds 1620 ten tijden van de Pilgrims. De huidige pub is gebouwd in de 18e eeuw en is een typische Engelse pub met grote houten balken en houten vloeren. Op de eerste verdieping vindt je een (duur) restaurant met uitzicht op de Themes.

Zeitgeist London

Een hele gok om een Duitse pub in London te beginnen. Niet alleen heeft de pub een Duitse naam, ze hebben Duits bier op de tap, Duitse medewerkers en Duits voetbal wordt hier op TV’s vertoond. Toch trekt Zeitgeist niet alleen veel buitenlandse mensen. Ook de lokale bevolking weet de pub te waarderen.

sunweb aanbiedingen

Sir Richard Steel

Vernoemd naar de mede-oprichter van The Spectator. Het is een nogal excentrieke pub, met verkeersborden en opgezette dieren aan de muur. In deze pub wordt vooral ale gedronken, met vier verschillende soorten bier op de tap. Naast bier kun je hier ook goedkoop Thais eten, en er zijn geregeld optredens.

Greenwich Union

Als je de wat meer populaire pubs mijdt en je zoekt wat verder kom je bij de Greenwich Union. Het is een kleine, smalle pub die vooral populair is bij de jeugd. Naast veel soorten bier zijn er ook wat minder bekende bieren te vinden, zoals chocolate- en raspberrybeer. Mocht je een vervente Internetter zijn, je kunt hier gratis gebruik maken van Wi-Fi.

Heb jij een gave pub ontdekt tijdens je vakantie? Laat hem achter in de comments onder dit artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *