Vlieg naar de leukste kerstmarkten van Europa!

kerstmarkt 2015

De wintertijd is ingegaan en het is een stuk frisser op straat. Deze donkere dagen zorgen ervoor dat wij helemaal in de kerstsfeer komen! Daarom vandaag deel 1 in onze serie over kerstmarkten: vliegtickets naar een kerstmarkt in Europa. Hieronder 4 betaalbare bestemmingen om in de kerstsfeer te komen dit najaar.


[button link=”https://vakantiedealer.nl/kerstmarkt-transavia” type=”big” newwindow=”yes”] Bekijk Vliegtickets [/button]  [button link=”https://vakantiedealer.nl/hotel-booking” type=”big” newwindow=”yes”] Bekijk Hotels[/button]

Sprookjesachtig Kopenhagen

Dompel je onder in sprookjesachtige kerstsfeer in Kopenhagen. Bezoek familiepark Tivoli en laat je betoveren door de betoverende lichtjes op de unieke kerstmarkt. Je vindt hier zelfs echte rendieren! Wil je eens totaal iets anders? Op de kerstmarkt in Christiania doe je je kerstinkopen in hippie-stijl! Vliegtickets vanaf €25!

Magisch Wenen

Kom helemaal in de winterse stemming tijdens een bezoek aan Wenen. Tussen de indrukwekkende gebouwen vind je hier de meest sfeervolle kerstmarkten. De markt op de Rathausplatz is al meer dan 700 jaar oud en geeft je een authentiek kerstgevoel. Geniet van de kraampjes met heerlijke lebkuchen (peperkoek), handwerk en de leukste kerstcadeaus. Vliegtickets vanaf €35!

Cultureel Berlijn

Vanaf midden-november is Berlijn één grote kerstmarkt. Op iedere hoek van de straat vind je er kerststallen met allerlei winterse hebbedingetjes. Toe aan een beetje warmte na alle winterse taferelen? Warm op met een beker traditionele glühwein of shop nog even verder in één van de ondergrondse winkelcentra. Eén ding is zeker: Berlijn is de perfecte stad om kerstinkopen te doen! Vliegtickets vanaf €29!

Romantisch parijs

Romantischer dan in de winter wordt het niet in Parijs. De stad is versierd met ontelbaar veel lampjes en overal proef je de kerstsfeer. Bezoek je de Eiffeltoren? Neem de brug over de Seine en je komt terecht op de gezellige kerstmarkt bij de Trocadéro. Een leuke tip is de ijsbaan op deze markt, mét uitzicht op de Eiffeltoren! Vliegtickets vanaf €34!

[button link=”https://vakantiedealer.nl/kerstmarkt-transavia” type=”big” newwindow=”yes”] Bekijk vliegtickets [/button]  [button link=”https://vakantiedealer.nl/hotel-booking” type=”big” newwindow=”yes”] Bekijk hotels[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *