De mooiste parken in Europa, onze top drie!

Kom tijdens uw stedentrip even heerlijk tot rust in de mooiste parken van Europa. Geniet samen van de eerste zonnestralen op een bankje of tijdens een picknick in het gras. Met de trein liggen de leukste steden binnen handbereik. En tijdelijk extra voordelig!

Volkspark Friedrichshain in Berlijn

Berlijn biedt voor elk wat wils. Met het voorjaarszonnetje op uw gezicht is het heerlijk toeven aan de rivier de Spree of in Volkspark Friedrichshain. Tip: Ga in dit oudste park van Berlijn ook eens naar de openluchtbioscoop! U reist al naar Berlijn vanaf € 39*, enkele reis.

Jubelpark in Brussel

Wissel het bruisende uitgaansleven af met rust en cultuur. Struin door het Jubelpark naast de Europese wijk en breng een bezoek aan het naastgelegen Jubelparkmuseum. Brussel is tijdelijk te boeken voor slechts € 19*, enkele reis.

Jardin du Luxembourg in Parijs

Pak in Jardin du Luxembourg één van de stoelen die u mag neerzetten waar u wilt. Parijs telt ruim 400 parken waarin u even neer kunt strijken tijdens een stadswandeling of voor een kopje koffie tijdens het winkelen. U reist al naar Parijs vanaf € 35* enkele reis.

[button link=”https://vakantiedealer.nl/ns-international-nl” type=”big” color=”blue” newwindow=”yes”] Check de aanbiedingen[/button]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *