Boek een ValentijnSpecial: romantisch én voordelig

Het is bijna Valentijnsdag. Neem uw geliefde dit jaar eens mee naar een romantische plek, in een van de landen om ons heen. En met onze ValentijnSpecials is dat ook nog eens extra voordelig. Boek snel, want op=op!

[button link=”https://vakantiedealer.nl/valentijnsdeals” type=”big” newwindow=”yes”] Bekijk de aanbieding[/button]

België: Uniek retourticket!

Samen genieten van kunst, architectuur of natuur. De mooiste winkels ontdekken. België heeft alles voor een romantisch valentijnsweekend. U reist nu samen voor maar € 49* retour naar elk station in België!

Duitsland: Samen op ontdekkingsreis

Duitsland zit vol verrassende bestemmingen. Verras uw geliefde dit jaar eens met een romantische ontdekkingsreis naar Berlijn, Münster, Koblenz of de Eifel. Al vanaf € 19* zit u over de grens!

Londen: Even helemaal weg

Het fijne aan Londen is dat het heel ver weg voelt, maar zo dichtbij is. Dwaal samen door de leukste buurtjes en shop till you drop. Geniet van een musical op West End, duik de pub in of wandel romantisch langs de Theems.

Trein + hotel

Bent u een romanticus, een Bourgondiër, een kunstliefhebber of op zoek naar de laatste mode? Neem uw geliefde mee naar het veelzijdige Antwerpen. Een heerlijke stad. En u boekt nu extra voordelig de trein + hotel, wel zo makkelijk.
valentijnsdag stedentrip ns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *