Kerstmarkt 2016 met NS International

Vindt u Kerst ook de gezelligste tijd van het jaar? Een uitstapje naar een kerstmarkt brengt u in nóg hogere kerstsferen. Zeker als u een romantische kerstmarkt in Duitsland, België, Frankrijk of Engeland bezoekt. Stap daarom deze winter in de NS trein en stap ontspannen uit in het hart van de mooiste bestemmingen. Veel plezier!

[button link=”https://vakantiedealer.nl/ns-international-kerstmarkt” type=”big” newwindow=”yes”] Kerstmarkt aanbiedingen [/button]
aanbiedingen kerstmarkt trein 2016

*Vanafprijs 2e klas-ticket, NS International, enkele reis, beperkte beschikbaarheid. Op=op. Tickets voor reizen na 10 december 2016 naar de bestemmingen Düsseldorf, Berlijn en Hamburg zijn vanaf 18 oktober 2016 te boeken.

Kerstmarkt België

Dit najaar reist u samen retour voor maar € 49* naar elke Belgische bestemming. U kunt uw geliefde bijvoorbeeld meenemen naar Belgische kerstmarkten of samen met vriendinnen kerst vieren bij onze zuiderburen. Voor hetzelfde geld reist u samen op en neer van elk station in Nederland naar bijvoorbeeld Brussel, Leuven, Mechelen of Gent. Romantisch, charmant, knus. De sfeer in Brugge is onovertroffen wanneer de historische binnenstad veranderd is in een grote, gezellige kerstmarkt. Kijken, kuieren en kopen.

Een bezoek aan een van de gezelligste kerstmarkten van Europa is een absolute must! U kunt er kerstcadeautjes shoppen, smullen van de lekkernijen en genieten van de zaligste drankjes. De versierde stad is in kerstsfeer. Zo kunt u tijdens uw kerstinkopen even pauzeren in het verlichte reuzenrad, bij de straatanimaties of op de befaamde ijsbaan. In de mooiste tijd van het jaar vormt deze vol historische gebouwen en monumenten het decor voor warme wintertaferelen. Zo komt u vanzelf in de sfeer om heerlijk te kerstshoppen! Ook in Duitsland, Frankrijk en Engeland vindt u de meest romantische kerstmarkten. Een uitstapje naar een kerstmarkt brengt u in nóg hogere kerstsferen. Boek nu voordelige tickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *