Vacances Menorca Caleta Playa aanbieding

Vacances Menorca Caleta Playa sunweb

Boek nu Vacances Menorca Caleta Playa via Sunweb.nl vanaf € 495.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Cala Santandria. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Menorca. De genoemde aanbieding van Flight is voor een vakantie van Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen dagen met vertrek op 3.5. Je verblijft in kamertype . De verzorging is op basis van LG.

Vacances Menorca Caleta Playa is het juiste vakantieadres voor zowel jong als oud. Je hoeft je hier geen minuut te vervelen. De hele dag door is er entertainment, waardoor jouw vakantie onvergetelijk wordt! Doe zelf mee of blijf heerlijk liggen op je bedje aan het zwembad. Maak ook zeker een wandelingetje door de mooie tuinen en haal een lekker drankje aan de poolbar. Liever relaxen met je voeten in het zand, uitkijkend op de blauwe zee? Na slechts 200 meter bereik je al het strand. Doe hier even je ogen dicht en kom bij van alle hectiek.

 

Vacances Menorca Caleta Playa reviews

Vacances Menorca Caleta Playa heeft c/ signe lleó, 2 sa caleta sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Vacances Menorca Caleta Playa zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Vacances Menorca Caleta Playa een 07760 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Vacances Menorca Caleta Playa

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in . Vacances Menorca Caleta Playa is te boeken met een corona voucher. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

  • EUR

Ligging en adres Vacances Menorca Caleta Playa in Cala Santandria
Vacances Menorca Caleta Playa staat bekend om https://www.sunweb.nl/vakantie/spanje/menorca, en . 0, en .
Vacances Menorca Caleta Playa 2023
Vacances Menorca Caleta Playa reviews