THB Bamboo Alcudia – adults only aanbieding

THB Bamboo Alcudia - adults only sunweb

Boek nu THB Bamboo Alcudia – adults only via Sunweb.nl vanaf € 797.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Alcudia. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Mallorca. De genoemde aanbieding van € 797.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/08/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

THB Bamboo Alcudia is een fijn adres voor een heerlijke vakantie op het prachtige Mallorca. Je geniet op het hippe terras bij het mooi aangelegde zwembad op een comfortabel ligbedje. Bovendien heb je uitzicht over één van de meren die je in Alcudia vindt.

Nip af en toe van een fleurige cocktail, bestel een smakelijke snack bij de poolbar en droom weg in het warme zonnetje. Ga je graag naar het strand, ook dan zit je hier goed, want dat ligt op slechts een klein stukje wandelen en het strand is werkelijk prachtig!

 

THB Bamboo Alcudia – adults only reviews

THB Bamboo Alcudia – adults only heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor THB Bamboo Alcudia – adults only zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers THB Bamboo Alcudia – adults only een 8.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb THB Bamboo Alcudia – adults only

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Alcudia. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Adults only 18+;Mooi gelegen aan een meer;Strand op slechts een klein stukje lopen

Ligging en adres THB Bamboo Alcudia – adults only in Alcudia

THB Bamboo Alcudia - adults only 2024
THB Bamboo Alcudia - adults only reviews