Hotel Zafiro Rey Don Jaime aanbieding

Hotel Zafiro Rey Don Jaime sunweb

Boek nu Hotel Zafiro Rey Don Jaime via Sunweb.nl vanaf € 675.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Santa Ponsa. De verzorging is HP tijdens deze Sunweb vakantie in Mallorca. De genoemde aanbieding van € 675.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/10/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van HP .

In Hotel Zafiro Rey Don Jaime ga je een heerlijke vakantie tegemoet! Het strand bevindt zich al op ongeveer 150 meter en er is een mooi zwembad waar je heel wat uurtjes van het zonnetje kunt genieten.

Ben je met het gezin op vakantie, dan hoef je je over de kinderen geen zorgen te maken. Bij de miniclub maken zij gemakkelijk vriendjes tijdens de leuke activiteiten die worden verzorgd door het animatieteam. Dit vrolijke team organiseert ook tal van activiteiten voor volwassenen, zoals aquagym, waterpolo, aerobics en dartwedstrijden en na het diner sluiten zij de dag af met een leuke show!

 

Hotel Zafiro Rey Don Jaime reviews

Hotel Zafiro Rey Don Jaime heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Zafiro Rey Don Jaime zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Zafiro Rey Don Jaime een 7.8 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Zafiro Rey Don Jaime

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Santa Ponsa. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Vlak bij het strand;Voor het hele gezin

Ligging en adres Hotel Zafiro Rey Don Jaime in Santa Ponsa

Hotel Zafiro Rey Don Jaime 2024
Hotel Zafiro Rey Don Jaime reviews