Paradisus Salinas Lanzarote – adults only aanbieding

Paradisus Salinas Lanzarote - adults only sunweb

Boek nu Paradisus Salinas Lanzarote – adults only via Sunweb.nl vanaf € 1405.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Costa Teguise. De verzorging is AI tijdens deze Sunweb vakantie in Lanzarote. De genoemde aanbieding van € 1405.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 01/30/2025. Je verblijft in kamertype Aparthotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van AI .

Paradisus Salinas Lanzarote is alles wat je wenst als je op zoek bent naar een super-de-luxe vakantieadres. Dit 5-sterren resort op Lanzaheeft een prachtige ligging aan zee, een torenhoog serviceniveau en een all inclusive programma waar je U tegen zegt. Een ruime selectie dranken, een dagelijks gevulde minibar, roomservice, wine tastings en zelfs verschillende activiteiten zijn tijdens je vakantie inbegrepen! Klink fijn hè?

Je wordt compleet in de watten gelegd in een hotel, dat er ook nog uitziet om door een ringetje te halen. Want eerlijk is eerlijk: de architectuur van de bekende, Spaanse ontwerper, Fernando Higueras mag er wezen! De wit met beige kamers zijn modern ingericht en hebben veel natuurlijk lichtinval en overal in het hotel word je verrast met prachtige design stukken. Op deze heerlijke plek kijk je je ogen uit, kom je volledig tot rust en geniet je van traditionele Canarische haute cuisine. Oftewel, pas maar op, want je wilt nooit meer naar huis.

 

Paradisus Salinas Lanzarote – adults only reviews

Paradisus Salinas Lanzarote – adults only heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Paradisus Salinas Lanzarote – adults only zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Paradisus Salinas Lanzarote – adults only een 9.2 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Paradisus Salinas Lanzarote – adults only

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Costa Teguise. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Adults only 16+;Geniet van heel veel inclusief;Verblijf lekker op het strand;Het neusje van de zalm

Ligging en adres Paradisus Salinas Lanzarote – adults only in Costa Teguise

Paradisus Salinas Lanzarote - adults only 2024
Paradisus Salinas Lanzarote - adults only reviews