Appartementen Labranda El Dorado aanbieding

Appartementen Labranda El Dorado sunweb

Boek nu Appartementen Labranda El Dorado via Sunweb.nl vanaf € 631.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Puerto del Carmen. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Lanzarote. De genoemde aanbieding van € 631.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/10/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Het mooie, groene vakantiepark Appartementen Labranda El Dorado ligt op loopafstand van het strand en het gezellige centrum van Puerto del Carmen. Ook kun je gemakkelijk naar de haven wandelen, waar je kunt neerstrijken bij één van de sfeervolle restaurants. Bij de appartementen zelf hangt eveneens een echt vakantiesfeertje, heerlijk!

Er zijn appartementen met een privétuin te boeken, heerlijk als je van wat privacy houdt of kinderen bijvoorbeeld buiten willen spelen. Zonnebaden kan hier bij één van de twee zwembaden. En kinderen kunnen verkoeling zoeken in het kinderbadje en lekker met water spetteren. Hebben ze nog wat energie over? De speeltuin zorgt voor nog wat extra speelplezier.

 

Appartementen Labranda El Dorado reviews

Appartementen Labranda El Dorado heeft 3.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Appartementen Labranda El Dorado zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Appartementen Labranda El Dorado een 7.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Appartementen Labranda El Dorado

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Puerto del Carmen. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Mooi vakantiepark in groene tuin;Twee zwembaden;Op loopafstand van centrum en strand

Ligging en adres Appartementen Labranda El Dorado in Puerto del Carmen

Appartementen Labranda El Dorado 2024
Appartementen Labranda El Dorado reviews