Coral Beach by Mij

Coral Beach by Mij Ibiza

Boek nu Coral Beach by Mij via TUI vanaf € 705.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Coral Beach by Mij is gevestigd in Es Canar onderdeel van Ibiza. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Het hotel is uitermate geschikt voor stellen en gezinnen die van een ontspannen vakantie willen genieten. Gelegen op 50 meter van het rustige Es Canar strand en 150 meter van het Cala Nova strand. In de nabije omgeving vind je winkeltjes, restaurants en bars. Het centrum van Santa Eulalia vind je op 4 kilometer afstand. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Coral Beach by Mij.

 

Reviews Coral Beach by Mij

Coral Beach by Mij heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Coral Beach by Mij een 6.8 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Coral Beach by Mij Es Canar, Ibiza.

TUI Coral Beach by Mij aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Es Canar met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Es Canar:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Ideaal voor families, Goed verzorgd hotel, Strand dichtbij, All Inclusive, mmm.., Spring in het zwembad, Maak plannen en ontdek het eiland & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Coral Beach by Mij Nederlandse reviews
Coral Beach by Mij beoordelingen
Coral Beach by Mij ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Coral Beach by Mij in Es Canar