Lopesan Villa del Conde Resort Golf

Lopesan Villa del Conde Resort Golf Gran Canaria

Boek nu Lopesan Villa del Conde Resort Golf via TUI vanaf € 1224.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Lopesan Villa del Conde Resort Golf is gevestigd in Meloneras onderdeel van Gran Canaria. Deze lastminute aanbieding is voor 6 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Deze accommodatie is voor levensgenieters. Kies voor topkwaliteit, luxe en stijl. De service is uitmuntend. Hier wordt aan alles gedacht. Dit grootschalige en luxueuze hotel beschikt over een lobby welke een levensechte kopie van een schitterende kathedraal is. Het tophotel van de Lopesan keten biedt vele faciliteiten en heeft een uitstekende ligging direct aan zee. Het gehele hotel is rondom de binnenplaats gebouwd, als een dorp. Klik hier  en boek nu 6-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Lopesan Villa del Conde Resort Golf.

 

Reviews Lopesan Villa del Conde Resort Golf

Lopesan Villa del Conde Resort Golf heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Lopesan Villa del Conde Resort Golf een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Lopesan Villa del Conde Resort Golf Meloneras, Gran Canaria.

TUI Lopesan Villa del Conde Resort Golf aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Meloneras met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Meloneras:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Entertainment ,
  • Bar

3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht, huurauto, golftas, Groot, maar toch gezellig en knus, Kwaliteit, luxe en stijl, Erkend met eco-label & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Lopesan Villa del Conde Resort Golf Nederlandse reviews
Lopesan Villa del Conde Resort Golf beoordelingen
Lopesan Villa del Conde Resort Golf ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Lopesan Villa del Conde Resort Golf in Meloneras