Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf Gran Canaria

Boek nu Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf via TUI vanaf € 1419.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf is gevestigd in Meloneras onderdeel van Gran Canaria. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Bij Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa ademt alles klasse. Behoefte aan ultieme luxe en perfecte service van de hoogste kwaliteit? Kies dan voor deze vakantie in Meloneras. Dit is het beste van het beste. Dit jonge hotel is groots opgezet, met royale groene tuinen en mooi verspreid liggende zwembaden. Zo houd je een gevoel van rust. De mensen die hier te gast zijn, willen zich eens goed in de watten laten leggen. En Gran Canaria in stijl beleven. Een bescheiden dresscode past daar helemaal bij. De heren schuiven aan voor het diner in lange broek. Dat staat trouwens ook prima in het casino, onder hetzelfde dak. En duurt het even voordat je het geluk in het spel gevonden hebt, maak je geen zorgen. Je kunt hier tot 1100 uur uitgebreid ontbijten. Gran Canaria heeft diverse golfbanen binnen handbereik die variëren van uitdagende kustbanen met spectaculaire uitzichten op de Atlantische Oceaan, zoals Meloneras Golf, tot banen die omgeven zijn door weelderige vegetatie en zandduinen, zoals Maspalomas Golf, gecombineerd met de uitmuntende faciliteiten en de prachtige setting van het resort, is het een bestemming die golfers zeker zal bekoren. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf.

 

Reviews Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf Meloneras, Gran Canaria.

TUI Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Meloneras met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Meloneras:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Entertainment ,
  • Bar

3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht, huurauto, golftas, Baden in weelde, totale luxe, Vanuit de tuin zo de boulevard op, Erkend met eco-label & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf Nederlandse reviews
Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf beoordelingen
Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Golf in Meloneras