R2 Higos Beach aanbieding

R2 Higos Beach sunweb

Boek nu R2 Higos Beach via Sunweb.nl vanaf € 623.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Costa Calma. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Fuerteventura. De genoemde aanbieding van € 623.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/04/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

R2 Higos Beach ligt vlak bij het strand en is perfect voor als je graag geniet van zon en zee. Blijf je liever bij het zwembad, rust dan lekker uit op een ligbedje, nip zo nu en dan van een fleurige cocktail of verdiep je in een goed boek.

De appartementen zijn zeer modern en daardoor erg fijn om iedere keer weer binnen te stappen na een dag luieren of nieuwe dingen ontdekken. Bovendien is er een fantastisch dakterras met een bar en natuurlijk een mooi uitzicht om van te genieten.

 

R2 Higos Beach reviews

R2 Higos Beach heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor R2 Higos Beach zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers R2 Higos Beach een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb R2 Higos Beach

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Costa Calma. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Geniet op het dakterras van het uitzicht;Ontspan bij het fijne zwembad;Binnen een paar stappen op het strand

Ligging en adres R2 Higos Beach in Costa Calma

R2 Higos Beach 2024
R2 Higos Beach reviews