Punta Marina THe Home Collection

Punta Marina THe Home Collection Fuerteventura

Boek nu Punta Marina THe Home Collection via TUI vanaf € 602.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. Punta Marina THe Home Collection is gevestigd in Morro Jable onderdeel van Fuerteventura. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Prima appartementen vlakbij het strand en het centrum van Morro Jable in Jandía. Het is een gemoedelijke, kleinschalige en rustige accommodatie met netjes ingerichte type maisonnette appartementen. De (open) slaapkamer bevindt zich op de 1e etage. Vanwege de vele trappen in het complex is Punta Marina niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Punta Marina THe Home Collection.

 

Reviews Punta Marina THe Home Collection

Punta Marina THe Home Collection heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Punta Marina THe Home Collection een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Punta Marina THe Home Collection Morro Jable, Fuerteventura.

TUI Punta Marina THe Home Collection aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Morro Jable:

  • Zwembad,

Kleinschalig en rustig, Vlak bij het oude centrum, Plons in het zwembad, Trap af, stand op!, Speelse maisonnette kamers, Groot privé terras & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

Punta Marina THe Home Collection Nederlandse reviews
Punta Marina THe Home Collection beoordelingen
Punta Marina THe Home Collection ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Punta Marina THe Home Collection in Morro Jable