LACASA Apartments Cotillo aanbieding

LACASA Apartments Cotillo sunweb

Boek nu LACASA Apartments Cotillo via Sunweb.nl vanaf € 563.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige El Cotillo. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Fuerteventura. De genoemde aanbieding van € 563.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/04/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

LACASA Apartments Cotillo ligt op een prachtige plek op het mooie eiland Fuerteventura. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al met je voeten in het zand. Er is ook nog eens een fijn zwembad voor een heerlijke frisse duik. Bovendien zijn de appartementen modern ingericht en erg comfortabel. Hier rust je iedere dag weer lekker uit na een dag vol zon, zee en strand.

 

LACASA Apartments Cotillo reviews

LACASA Apartments Cotillo heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor LACASA Apartments Cotillo zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers LACASA Apartments Cotillo een 8.5 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb LACASA Apartments Cotillo

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in El Cotillo. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Nieuw vakantieadres met moderne appartementen;Op een prachtige plek;Fijn zwembad voor een frisse duik;Door boulevard gescheiden van het strand

Ligging en adres LACASA Apartments Cotillo in El Cotillo

LACASA Apartments Cotillo 2024
LACASA Apartments Cotillo reviews