Atalaya De Jandia THe Home Collection

Atalaya De Jandia THe Home Collection Fuerteventura

Boek nu Atalaya De Jandia THe Home Collection via TUI vanaf € 816.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Mexico met TUI in dit appartement. Atalaya De Jandia THe Home Collection is gevestigd in Morro Jable onderdeel van Fuerteventura. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Voor een fijne vakantie in Morro Jable ben je hier aan het juiste adres. Het hotel ligt bovenop een klif, boven de helderblauwe zee. Zo wordt je elke ochtend wakker met een prachtig uitzicht. Zet je eigen verse kopje koffie en geniet. Daarna wandel je naar beneden om het witte strand en de gezellige boulevard te ontdekken. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Atalaya De Jandia THe Home Collection.

 

Reviews Atalaya De Jandia THe Home Collection

Atalaya De Jandia THe Home Collection heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Atalaya De Jandia THe Home Collection een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Atalaya De Jandia THe Home Collection Morro Jable, Fuerteventura.

TUI Atalaya De Jandia THe Home Collection aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Morro Jable:

  • Zwembad,

Hotel boven op een klif, Prachtig uitzicht op zee, Uitstekende locatie in Morro Jable, In no-time op het strand, Verse kop koffie op je terras, Plons in het fijne zwembad & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Mexico/appartement.

Atalaya De Jandia THe Home Collection Nederlandse reviews
Atalaya De Jandia THe Home Collection beoordelingen
Atalaya De Jandia THe Home Collection ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Atalaya De Jandia THe Home Collection in Morro Jable