Climia Belroy Hotel

Climia Belroy Hotel Costa Blanca

Boek nu Climia Belroy Hotel via TUI vanaf € 504.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Climia Belroy Hotel is gevestigd in Benidorm onderdeel van Costa Blanca. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Welkom bij Climia Belroy Hotel in Benidorm. Hoofdingrediënten goede bedden, lekker eten, een ontspannen sfeer en service met een glimlach. Het super vriendelijke personeel helpt je bij alles en staat je te woord in het Nederlands. Het strand en het gezellige centrum van Benidorm zijn op loopafstand en onder het hotel zit het bekende Café Paris. Dé plek om aan het einde van de dag nog even met elkaar na te genieten. Het is niet voor niets dat gasten hier graag terugkomen. Hét recept voor een heerlijke vakantie! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Costa Blanca bij Climia Belroy Hotel.

 

Reviews Climia Belroy Hotel

Climia Belroy Hotel heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Climia Belroy Hotel een 8.6 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Climia Belroy Hotel Benidorm, Costa Blanca.

TUI Climia Belroy Hotel aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Benidorm met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Benidorm:

  • Bar,
  • Zwembad

Moderne en frisse uitstraling, Wat een heerlijk ruime kamer, Terrasje pakken in Café Paris, Shops en strand op loopafstand, Binnenbad, dus altijd zwemmen, Het buffet blijft verrassen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Climia Belroy Hotel Nederlandse reviews
Climia Belroy Hotel beoordelingen
Climia Belroy Hotel ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Climia Belroy Hotel in Benidorm