Appartementen Milords Suites aanbieding

Appartementen Milords Suites sunweb

Boek nu Appartementen Milords Suites via Sunweb.nl vanaf € 562.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Benidorm. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Costa Blanca. De genoemde aanbieding van € 562.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/17/2024. Je verblijft in kamertype Appartement. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Appartementen Milords Suites ligt op een perfecte plek in het bruisende Benidorm. Je zit midden in het oude centrum en op steenworp afstand van het iconische Balcon del Mediterraneo. Als je de appartementen uitwandelt, sta je dan ook temidden van winkels, restaurantjes en leuke straatjes. Ga je graag naar het strand, dan heb je de keuze uit drie stranden: Levante, Poniente en het kleine strandje ertussenin: Cala del Mal pas. Zin in fijne wandeling? Binnen een paar stappen sta je op de lange, levendige boulevard. Daar komt nog bij dat de appartementen netjes zijn ingericht en zich boven een leuk eettentje bevinden.

 

Appartementen Milords Suites reviews

Appartementen Milords Suites heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Appartementen Milords Suites zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Appartementen Milords Suites een 8.6 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Appartementen Milords Suites

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Benidorm. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Op een perfecte plek in Benidorm;Op steenworp afstand van het Balcon del Mediterraneo;Keuze uit drie topstranden;Restaurantjes in overvloed

Ligging en adres Appartementen Milords Suites in Benidorm

Appartementen Milords Suites 2024
Appartementen Milords Suites reviews