Tropic Park

Tropic Park Catalonië

Boek nu Tropic Park via TUI vanaf € 326.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Tropic Park is gevestigd in Malgrat de Mar onderdeel van Catalonië. Deze lastminute aanbieding is voor 5 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Zwem je liever in de zee of in het zwembad? Bij dit hotel hoef je niet te kiezen, je kunt er namelijk voor allebei terecht. Sterker nog er zijn zelfs meerdere zwembaden om in te plonzen. Strijk neer op een van de ligbedden terwijl de kinderen het water in duiken. Vergeet je zonnebril niet in te pakken, want die zal je zeker nodig hebben. En wanneer het tijd wordt om te eten, staat het buffet voor jullie klaar. Mm… dat is lekker na zo’n heerlijke dag in de zon. Trek je hierna terug in jullie kamer of stap op de dansvloer tijdens de disco. Klik hier  en boek nu 5-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Tropic Park.

 

Reviews Tropic Park

Tropic Park heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Tropic Park een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Tropic Park Malgrat de Mar, Catalonië.

TUI Tropic Park aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Malgrat de Mar met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Malgrat de Mar:

  • Entertainment ,
  • Zwembad

Uitrusten in moderne kamers, In welk zwembad plons jij?, Kidsplezier bij de Mini Club, Schuif aan voor iedere maaltijd, Stad en strand dichtbij, Bestel je favoriete cocktail & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Tropic Park Nederlandse reviews
Tropic Park beoordelingen
Tropic Park ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Tropic Park in Malgrat de Mar