Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie

Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie Catalonië

Boek nu Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie via TUI vanaf € 526.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie is gevestigd in Salou onderdeel van Catalonië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit hotel ligt op een rustige locatie net buiten het centrum van Salou. Maar toch sta je binnen no time tussen alle levendigheid. Ook het strand is vlakbij. Je bent er na een korte wandeling van 400 meter. Bij het hotel zelf is ook veel te beleven. Zwembaden, diverse spel en sportfaciliteiten en natuurlijk een gezellige kinderclub. Wil je de vakantie helemaal compleet maken voor de kinderen? Neem ze dan een dagje mee naar PortAventura World. De tickets koop je direct bij boeking al! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie.

 

Reviews Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie

Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie Salou, Catalonië.

TUI Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Salou met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Salou:

  • Bar,
  • Zwembad

Fijn hotel met rustige ligging, Te voet naar het strand, Plonzen in het zwembad, Smikkelen in het buffetrestaurant, Tip: boek ook gelijk PortAventura, Volledig gerenoveerd, prachtig! & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie Nederlandse reviews
Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie beoordelingen
Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Ponient Piramide Salou by PAW vliegvakantie in Salou