Ohtels Villadorada

Ohtels Villadorada Catalonië

Boek nu Ohtels Villadorada via TUI vanaf € 217.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Ohtels Villadorada is gevestigd in Salou onderdeel van Catalonië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Voor een mooie vakantie aan de kust ga je naar dit hotel. Je zit hier in de buurt van meerdere mooie stranden, op maar een paar minuten loopafstand. En ook wel leuk, het hotel zit in een bruisend stuk van de stad. Om je heen vind je meerdere bars, cafés en discotheken. Dus ook diep in de nacht vermaak je je. Overdag lig je dus aan het strand of bij het zwembad. Bij je hotel geniet je van halfpension of all inclusive. Dus elke dag lekker eten… Dat belooft een mooie vakantie te worden. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Ohtels Villadorada.

 

Reviews Ohtels Villadorada

Ohtels Villadorada heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Ohtels Villadorada een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Ohtels Villadorada Salou, Catalonië.

TUI Ohtels Villadorada aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Salou:

  • Fitness
  • Zwembad
  • Sauna,

Zó op het strand, Duik in een van de zwembaden, Animatie voor jong en oud, Halfpension of toch all-in?, Hop van bar naar bar, Genoeg te doen voor de avonturier & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Ohtels Villadorada Nederlandse reviews
Ohtels Villadorada beoordelingen
Ohtels Villadorada ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Ohtels Villadorada in Salou