California

California Catalonië

Boek nu California via TUI vanaf € 504.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. California is gevestigd in Salou onderdeel van Catalonië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Dusseldorf. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Welkom bij California! Deze appartementen zijn zeer gunstig gelegen. Zo loop je zo naar zowel het strand als het centrum. Ook het eten is goed te noemen. Laat de kok tijdens showcooking iets lekkers voor je bereiden. Daarnaast kom je helemaal tot rust in je sfeervolle appartement. Fijne vakantie alvast! Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij California.

 

Reviews California

California heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van California een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van California Salou, Catalonië.

TUI California aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Salou:

  • Bar
  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan,

Populair op de Nederlandse markt, Zeer verzorgde appartementen, Zelfs met 3 kamers, lekker ruim, Zo in het centrum van Salou, Lekker geniet van showcooking, Iets sportiefs? Trek wat baantjes & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

California Nederlandse reviews
California beoordelingen
California ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Dusseldorf California in Salou