Best Lloret Splash

Best Lloret Splash Catalonië

Boek nu Best Lloret Splash via TUI vanaf € 482.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Best Lloret Splash is gevestigd in Lloret de Mar onderdeel van Catalonië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Compleet gerenoveerd en met een waterpark is Best Lloret Splash dé formule voor een ideale vakantie. Dit nieuwe hotel is exclusief te boeken bij TUI! Dit is het juiste adres voor een betaalbare All Inclusive vakantie. Kuilen graven in het zand, met de taxi naar het idyllische Tossa de Mar en afkoelen in het zwembad als favoriete tijdsbesteding. De kleurrijke, modern ingerichte kamers zijn ruim van opzet en voelen bij binnenkomst direct comfortabel aan. Wat een fijne vakantie. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Best Lloret Splash.

 

Reviews Best Lloret Splash

Best Lloret Splash heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Best Lloret Splash een 7.4 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Best Lloret Splash Lloret de Mar, Catalonië.

TUI Best Lloret Splash aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Lloret de Mar:

  • Bar
  • Zwembad
  • Roomservice
  • Entertainment
  • Volleybal,

Spetteren in het waterpark!, Voor de hele familie, All Inclusive voor een zacht prijsje, Zwemspullen mee, strand vlakbij, Slapen in moderne, frisse kamers, Fijne, centrale ligging & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Best Lloret Splash Nederlandse reviews
Best Lloret Splash beoordelingen
Best Lloret Splash ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Best Lloret Splash in Lloret de Mar