Albatros Family vliegvakantie

Albatros Family vliegvakantie Catalonië

Boek nu Albatros Family vliegvakantie via TUI vanaf € 417.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. Albatros Family vliegvakantie is gevestigd in Salou onderdeel van Catalonië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit hotel heeft alles voor een onbezorgde familievakantie. Rol je handdoek uit op het strand of neem een duik in het zwembad. Alles binnen handbereik. Geniet van een diner in het hotel met uitzicht over zee. Voor de liefhebbers van pretparken, PortAventura World ligt op slechts 2,5 kilometer afstand. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Catalonië bij Albatros Family vliegvakantie.

 

Reviews Albatros Family vliegvakantie

Albatros Family vliegvakantie heeft 3 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Albatros Family vliegvakantie een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Albatros Family vliegvakantie Salou, Catalonië.

TUI Albatros Family vliegvakantie aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Salou met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Salou:

  • Bar
  • Zwembad
  • Fitness,

Ruime appartementen, Strand om de hoek, Lekker plonzen in het zwembad, Dineren met uitzicht op zee, Pretpark PortAventura op 2,5 km, Bushalte dichtbij & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

Albatros Family vliegvakantie Nederlandse reviews
Albatros Family vliegvakantie beoordelingen
Albatros Family vliegvakantie ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Albatros Family vliegvakantie in Salou