Villas Puntagorda

Villas Puntagorda Canarische Eilanden

Boek nu Villas Puntagorda via TUI vanaf € 705.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit appartement. Villas Puntagorda is gevestigd in Puntagorda onderdeel van La Palma. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Kies uit één van deze drie villa’s en ga een heerlijk verblijf op La Palma tegemoet. De locatie, het uitzicht, de stilte. Het is een heel fijn plekje in Puntagorda. In het noordwesten van het eiland. Start de dag met een zelfgemaakt ontbijt en ga eropuit. Ga wandelen over het prachtige groene eiland. ’s Avonds sta je in je eigen keuken te kokkerellen. Of ga je vandaag liever uit eten? Aan het einde van de dag geniet je in ieder geval van een prachtige zonsondergang op je eigen terras. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Villas Puntagorda.

 

Reviews Villas Puntagorda

Villas Puntagorda heeft sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Villas Puntagorda een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Villas Puntagorda Puntagorda, La Palma.

TUI Villas Puntagorda aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit appartement in Puntagorda:

  • ,

Inclusief huurauto, dus alle vrijheid, Privacy in je eigen villa, Panoramisch uitzicht, Midden in de natuur, Ontdek het eiland op je eigen tempo, Helemaal tot rust komen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is . Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/appartement.

Villas Puntagorda Nederlandse reviews
Villas Puntagorda beoordelingen
Villas Puntagorda ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Villas Puntagorda in Puntagorda