TUI BLUE Zahara Beach

TUI BLUE Zahara Beach Andalusië

Boek nu TUI BLUE Zahara Beach via TUI vanaf € 789.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. TUI BLUE Zahara Beach is gevestigd in Zahara De Los Atunes onderdeel van Andalusië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Brussel. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Het vriendelijke personeel van dit hotel staat meteen voor je klaar. Naast het personeel, trekt het interieur meteen je aandacht. Wow… Het is met oog voor detail ingericht. Wandel naar je mooie kamer en verken daarna het resort. Zoek een plekje bij het grote zwembad of neem een kijkje op het strand. Bestel tussendoor een lekker drankje aan de bar en ontspan. Vanuit het restaurant heb je ook nog eens prachtig uitzicht over zee. Wat wil je nog meer? Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij TUI BLUE Zahara Beach.

 

Reviews TUI BLUE Zahara Beach

TUI BLUE Zahara Beach heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van TUI BLUE Zahara Beach een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van TUI BLUE Zahara Beach Zahara De Los Atunes, Andalusië.

TUI TUI BLUE Zahara Beach aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Zahara De Los Atunes met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Zahara De Los Atunes:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Bar,

Ingericht met oog voor detail, Adults Only (18+), Heerlijk groot zwembad, Prachtig breed strand voor de deur, Kies voor een Swim Up kamer, Blijf fit met de BLUEf!t lessen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

TUI BLUE Zahara Beach Nederlandse reviews
TUI BLUE Zahara Beach beoordelingen
TUI BLUE Zahara Beach ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Brussel TUI BLUE Zahara Beach in Zahara De Los Atunes