TUI BLUE Zahara Beach

TUI BLUE Zahara Beach Andalusië

Boek nu TUI BLUE Zahara Beach via TUI vanaf € 663.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. TUI BLUE Zahara Beach is gevestigd in Zahara De Los Atunes onderdeel van Andalusië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Het vriendelijke personeel van dit hotel staat meteen voor je klaar. Naast het personeel, trekt het interieur meteen je aandacht. Wow… Het is met oog voor detail ingericht. Wandel naar je mooie kamer en verken daarna het resort. Zoek een plekje bij het grote zwembad of neem een kijkje op het strand. Bestel tussendoor een lekker drankje aan de bar en ontspan. Vanuit het restaurant heb je ook nog eens prachtig uitzicht over zee. Wat wil je nog meer? Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij TUI BLUE Zahara Beach.

 

Reviews TUI BLUE Zahara Beach

TUI BLUE Zahara Beach heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van TUI BLUE Zahara Beach een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van TUI BLUE Zahara Beach Zahara De Los Atunes, Andalusië.

TUI TUI BLUE Zahara Beach aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Zahara De Los Atunes:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Roomservice
  • Bar
  • Fitness,

Ingericht met oog voor detail, Adults Only (18+), Heerlijk groot zwembad, Prachtig breed strand voor de deur, Kies voor een Swim Up kamer, Blijf fit met de BLUEf!t lessen & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

TUI BLUE Zahara Beach Nederlandse reviews
TUI BLUE Zahara Beach beoordelingen
TUI BLUE Zahara Beach ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam TUI BLUE Zahara Beach in Zahara De Los Atunes