Fuerte Marbella Golf

Fuerte Marbella Golf Andalusië

Boek nu Fuerte Marbella Golf via TUI vanaf € 1243.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Fuerte Marbella Golf is gevestigd in Marbella onderdeel van Andalusië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Eindhoven. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit luxe hotel is gelegen in hartje Marbella en direct aan de boulevard en het mooie zandstrand. Het zwembad nodigt je uit voor een verfrissende duik. Daarna rust je uit op je ligbedje in de subtropische tuin. Een dagje op pad? Drink een kopje koffie op het bekende sinaasappelpleintje of shop till you drop in het mondaine Marbella. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij Fuerte Marbella Golf.

 

Reviews Fuerte Marbella Golf

Fuerte Marbella Golf heeft 5 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Fuerte Marbella Golf een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Fuerte Marbella Golf Marbella, Andalusië.

TUI Fuerte Marbella Golf aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Marbella met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Marbella:

  • Bar
  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan,

3 greenfees inbegrepen, Stel zelf je pakket samen, Inclusief vlucht & huurauto, Het bekendste hotel van Marbella, Kroon voor luxe, kwaliteit en service, Zó op het strand en in het centrum & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Fuerte Marbella Golf Nederlandse reviews
Fuerte Marbella Golf beoordelingen
Fuerte Marbella Golf ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Eindhoven Fuerte Marbella Golf in Marbella