Cádiz Bahía

Cádiz Bahía Andalusië

Boek nu Cádiz Bahía via TUI vanaf € 787.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Cádiz Bahía is gevestigd in Rota onderdeel van Andalusië. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Brussel. Excl. 40 euro kosten per boeking. Voor ter plaatse te betalen kosten, zie TUI.nl. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Dit nieuwe hotel ligt op een prachtige locatie met een spectaculair uitzicht op zee. Stap het hotel uit en je staat op het strand. Na een dagje zonnen kom je terug in je mooie kamer en geniet je nog even van het mooie uitzicht vanaf je balkon. Schuif aan in het restaurant op het dak van het hotel of neem nog een lekkere cocktail in de bar. Genieten met de grote G. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij Cádiz Bahía.

 

Reviews Cádiz Bahía

Cádiz Bahía heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Cádiz Bahía een op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Cádiz Bahía Rota, Andalusië.

TUI Cádiz Bahía aanbieding

Het fijne aan boeken via TUI zijn alle zekerheden die geboden worden. Bij een vakantie naar Rota met TUI kan je met de Omruilgarantie bijvoorbeeld tot 28 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken. Een andere garantie van TUI is dat als je dezelfde vakantie goedkoper kan vinden het verschil terugbetaald wordt. Daarnaast heeft TUI een repatriëringsgarantie waarmee je automatisch gedekt bent. Als TUI je vakantie moet annuleren vanwege bijvoorbeeld Corona of COVID-19 maatregelen dan krijg je je geld terug. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Laagste prijs garantie
  • Repatriëringsgarantie

*  Bekijk altijd de actuele garantievoorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Rota:

  • Bar
  • Zwembad
  • Fietsverhuur,
  • Roomservice

Nieuwste hotel van de stad, Restaurant op het dak, Direct aan het strand, Spectaculair uitzicht, Unieke locatie, Prachtige kamers & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 0-25 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Cádiz Bahía Nederlandse reviews
Cádiz Bahía beoordelingen
Cádiz Bahía ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Brussel Cádiz Bahía in Rota