Hotel THB San Fermin aanbieding

Hotel THB San Fermin sunweb

Boek nu Hotel THB San Fermin via Sunweb.nl vanaf € 591.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Benalmádena. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Costa del Sol. De genoemde aanbieding van € 591.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/24/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel THB San Fermin ligt op loopafstand van het schitterende strand van Benalmadena. Als je houdt van zon en zee, dan zit je hier goed. En blijf je liever bij het hotel, neem dan af en toe een duik in het zwembad en dommel zo nu en dan even weg op het zonneterras. Vergeet ook niet de omgeving te ontdekken. De haven van Benalmadena is erg leuk en je bent ook nog eens zo in Torremolinos. En het achterland van de Costa del Sol is prachtig!

 

Hotel THB San Fermin reviews

Hotel THB San Fermin heeft 3 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel THB San Fermin zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel THB San Fermin een 8.2 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel THB San Fermin

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Benalmádena. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Zonnen op het terras;Strand op loopafstand;Zwembad en kinderbadje

Ligging en adres Hotel THB San Fermin in Benalmádena

Hotel THB San Fermin 2024
Hotel THB San Fermin reviews