Hotel Sol Torremolinos Don Pedro aanbieding

Hotel Sol Torremolinos Don Pedro sunweb

Boek nu Hotel Sol Torremolinos Don Pedro via Sunweb.nl vanaf € 408.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Torremolinos. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Costa del Sol. De genoemde aanbieding van € 408.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 01/15/2025. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Hotel Sol Torremolinos Don Pedro ligt op een prachtige locatie aan de Costa del Sol. Het grote complex is namelijk omgeven door een schitterende groene tuin en het mooie zandstrand ligt op een steenworp afstand. Voor gezellige restaurantjes en leuke winkeltjes hoef je bovendien slechts een paar minuutjes te wandelen.

De comfortabele kamers zijn van alle gemakken voorzien en de meerderheid heeft zelfs een balkon. Tijdens de vakantie is het natuurlijk heerlijk als er voor je wordt gekookt. Bij dit hotel heb je de keuze uit 2 buffet restaurants waar de koks aan show cooking doen. Er zijn ook speciale thema avonden en voor de kinderen is er een Italiaanse hoek met lekkernijen.

Het entertainmentprogramma van Hotel Sol Torremolinos Don Pedro is voor jong en oud. Zo zijn er dans- en yogalessen voor de volwassenen en een mini club voor de kinderen. Jezelf vermaken gaat hier overigens ook gemakkelijk met meerdere zwembaden. Wanneer je hier verblijft mag je ook gebruik maken van de faciliteiten van Hotel Sol Torremolinos don Marco en Hotel Sol Torremolinos don Pablo, inclusief de restaurants. Het kan dan ook zijn dat sommige faciliteiten op de foto’s zich in één van de andere twee hotels bevinden.

 

Hotel Sol Torremolinos Don Pedro reviews

Hotel Sol Torremolinos Don Pedro heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Hotel Sol Torremolinos Don Pedro zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Hotel Sol Torremolinos Don Pedro een 8.3 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Hotel Sol Torremolinos Don Pedro

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Torremolinos. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Gerenoveerde kamers;Buffet met ruime keuze;Aan de boulevard;Miniclub & animatie;Gebruik faciliteiten naastgelegen hotels

Ligging en adres Hotel Sol Torremolinos Don Pedro in Torremolinos

Hotel Sol Torremolinos Don Pedro 2024
Hotel Sol Torremolinos Don Pedro reviews