El Fuerte Marbella aanbieding

El Fuerte Marbella sunweb

Boek nu El Fuerte Marbella via Sunweb.nl vanaf € 937.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Marbella. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Costa del Sol. De genoemde aanbieding van € 937.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 12/03/2024. Je verblijft in kamertype Hotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Het mooie El Fuerte Marbella ligt midden in het centrum van Marbella, aan de boulevard, waardoor je op het zonneterras bij het zwembad een prachtig uitzicht over zee hebt. Het is van oorsprong een historisch pand en nu omgebouwd tot een luxe hotel.

Geniet hier van een ontspannen, luxe vakantie aan het zwembad op een ligbedje. Ook worden er tal van activiteiten georganiseerd. Het maakt niet uit hoe oud je bent, er is voor iedereen iets te doen. Voor kinderen is er ook nog eens een mini club, waar zij kunnen knutselen en mee kunnen doen met sportieve spellen.

 

El Fuerte Marbella reviews

El Fuerte Marbella heeft 5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor El Fuerte Marbella zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers El Fuerte Marbella een 9 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb El Fuerte Marbella

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Marbella. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Terras met schitterend uitzicht over zee;Voor een heerlijk luxe vakantie;Aan de boulevard van Marbella

Ligging en adres El Fuerte Marbella in Marbella

El Fuerte Marbella 2024
El Fuerte Marbella reviews