Vibra Blanc Palace aanbieding

Vibra Blanc Palace sunweb

Boek nu Vibra Blanc Palace via Sunweb.nl vanaf € 602.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Cala Santandria. De verzorging is LG tijdens deze Sunweb vakantie in Menorca. De genoemde aanbieding van € 602.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 09/22/2024. Je verblijft in kamertype Aparthotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LG .

Vibra Blanc Palace is leuk voor het hele gezin. Hier ontspan je en kom je helemaal bij van alle hectiek. Voor de kinderen is er animatie terwijl jij geniet op je bedje aan het zwembad. Een dag naar het strand? Na een paar minuutjes lopen sta je al met je voeten op het strand van Cala Santandria. Zien wij jou hier snel verschijnen?

 

Vibra Blanc Palace reviews

Vibra Blanc Palace heeft 4 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Vibra Blanc Palace zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Vibra Blanc Palace een op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Vibra Blanc Palace

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Cala Santandria. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Voor jong en oud;Heerlijk zwembad om aan te relaxen;Met het strand om de hoek;Een feestje om hier te verblijven

Ligging en adres Vibra Blanc Palace in Cala Santandria

Vibra Blanc Palace 2024
Vibra Blanc Palace reviews