Tres Torres

Boek nu Tres Torres via TUI vanaf € 596.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Tres Torres is gevestigd in Santa Eulalia onderdeel van Ibiza. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Start de dag met een goed ontbijt en wandel vanuit Tres Torres naar de moderne jachthaven van Santa Eulalia. De boulevard loopt verder door naar het centrum en strand. Slaap de volgende dag uit na een avond in Ibiza stad. Toch wat rustiger aan doen? Koel dan af in het zwembad. Zie de dag overgaan in de nacht en geniet van de zonsondergang. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Tres Torres.

 

Reviews Tres Torres

Tres Torres heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Tres Torres een 7.7 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Tres Torres Santa Eulalia, Ibiza.

TUI Tres Torres aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Santa Eulalia:

  • Bar
  • Zwembad
  • Fitness,

Nieuw in het TUI aanbod, Algemene ruimtes gerenoveerd, Uitstekende restaurants in de buurt, Zonsondergang vanaf eigen balkon, Slapen in comfortabele bedden, Heerlijk uitgebreid ontbijt & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 26-500 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Tres Torres Nederlandse reviews
Tres Torres beoordelingen
Tres Torres ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Tres Torres in Santa Eulalia