Tonga Tower Design Hotel & Suites – logies & ontbijt aanbieding

Tonga Tower Design Hotel & Suites - logies & ontbijt sunweb

Boek nu Tonga Tower Design Hotel & Suites – logies & ontbijt via Sunweb.nl vanaf € 608.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige Ca’n Picafort. De verzorging is LO tijdens deze Sunweb vakantie in Mallorca. De genoemde aanbieding van € 608.00 is voor een vakantie van 8 dagen met vertrek op 10/15/2024. Je verblijft in kamertype Aparthotel. Excl. EUR 40 kosten per boeking. Evt. lokale taxen/heffingen. De verzorging is op basis van LO .

Tonga Tower Design Hotel & Suites is leuk voor het hele gezin! Het is gelegen in het kleine vissersplaatsje Ca’n Picafort en het centrum bevindt zich op loopafstand. Hier vind je een authentieke jacht- en vissershaven.

In dit hotel hoef je je geen enkel moment te vervelen. Er zijn tal van faciliteiten voor zowel jong als oud. Het animatieteam staat altijd met een programma voor je klaar en daarnaast kun je genieten van één van de zwembaden. Deze zijn omringd door een sfeervolle tuin. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie!

 

Tonga Tower Design Hotel & Suites – logies & ontbijt reviews

Tonga Tower Design Hotel & Suites – logies & ontbijt heeft 4.5 sterren op schaal van 1 tot 5 sterren. De reviews voor Tonga Tower Design Hotel & Suites – logies & ontbijt zijn overwegend positief. Gemiddeld geven vakantiegangers Tonga Tower Design Hotel & Suites – logies & ontbijt een 8.1 op schaal van 0-10. Lees meer Nederlandstalige beoordelingen en reviews op de site van Sunweb.

Sunweb Tonga Tower Design Hotel & Suites – logies & ontbijt

Sunweb heeft een ruime keuze in hotels, appartementen en allinclusive resorts in Spanje. De ervaringen van zowel jong als oud met zijn erg positief. Bekijk onze website voor meer aanbod in Ca’n Picafort. Daarnaast heeft Sunweb diverse maatregelen rondom het coronavirus (covid-19) zoals:

  • Repatriëringsgarantie – Sunweb brengt je altijd weer terug.*
  • Geldteruggarantie – Is er iets aan de hand op je bestemming? Dan krijg je gewoon je geld terug.*
  • 24/7 bereikbaar op uw vakantiebestemming. De reisleiding voor je klaar. *
  • Vaste brandstof prijzen – Boek je pakketreis voor een vaste prijs zonder toeslagen. *
  • Dokter nodig op vakantie? Regel het via de Sunweb app. *
    *Aangezien de corona situatie in de wereld wekelijks wijzigt raden wij aan altijd de website van Sunweb te raadplegen voor de laatste maatregelen en de Gerust op Vakantie diensten. Bovenstaande maatregelen kunnen tussentijds gewijzigd zijn.

Wat meer informatie over deze accommodatie:

Grote tuin met zwembaden;Vlak bij jacht- en vissershaven;Leuk animatieprogramma

Ligging en adres Tonga Tower Design Hotel & Suites – logies & ontbijt in Ca’n Picafort

Tonga Tower Design Hotel & Suites - logies & ontbijt 2024
Tonga Tower Design Hotel & Suites - logies & ontbijt reviews