Tomir Portals Suites

Tomir Portals Suites Balearen

Boek nu Tomir Portals Suites via TUI vanaf € 652.00. Geniet van een heerlijke vakantie naar het zonnige vakantie naar Spanje met TUI in dit hotel. Tomir Portals Suites is gevestigd in Portals Nous onderdeel van Mallorca. Deze lastminute aanbieding is voor 8 dagen met vertrek vanaf Amsterdam. Bekijk de website van TUI voor meer luchthavens en vakantieduur.

Een verblijf in dit hotel is een echte aanrader. De inrichting is netjes, stijlvol en er ligt een groot zwembad op je te wachten. Zet je spullen op je kamer en ga meteen voor die verkoelende plons. Wat ga je de rest van de dag doen? Het strand en de haven zijn dichtbij. Maak een wandeling langs de boulevard en kies een plekje op het strand. ’s Avonds kun je Palma de Mallorca bezoeken, je bent er in ongeveer 15 minuten rijden. Klik hier  en boek nu 8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Tomir Portals Suites.

 

Reviews Tomir Portals Suites

Tomir Portals Suites heeft 4 sterren op een schaal van 1 tot 5 sterren. Als we kijken naar de reviews en beoordeling van klanten dan is de gemiddelde score van Tomir Portals Suites een 8.5 op schaal van 0-10. Bekijk op de website van TUI meer Nederlandse reviews en beoordelingen van Tomir Portals Suites Portals Nous, Mallorca.

TUI Tomir Portals Suites aanbieding

Op dit moment heeft het Coronavirus (covid-19) en de Delta + Omnikron variant de reiswereld in zijn greep. Dus verwacht je zekerheid, veiligheid en flexibiliteit als je een vakantie boekt. “Gerust boeken met TUI” met de Covid Care Service. Hieronder een greep uit de zekerheden die TUI biedt:

  • Versoepelde omruilgarantie*
  • Tot 28 dagen voor vertrek omruilen*
  • Geld Terug Garantie*
  • Medische Assistentie Covid Care*
  • Wekelijks wisselende situatie

*  Bekijk altijd de actuele corona voorwaarden op het moment van boeken op de website van TUI

Wat extra informatie over dit hotel in Portals Nous:

  • Restaurant
  • Zwembad
  • Fitness,
  • Bar

Stijlvol hotel, In een gezellig havenstadje, Vlak bij het strand, Groot zwembad, Nette, ruime kamers, Palma de Mallorca op 15 minuten & inclusief transfers. De afstand tot de zee is 501-1000 meter. Deze vakantie zit in de categorie: Zonvakantie/Spanje/hotel.

Tomir Portals Suites Nederlandse reviews
Tomir Portals Suites beoordelingen
Tomir Portals Suites ervaringen TUI

Ligging en adres vanaf Amsterdam Tomir Portals Suites in Portals Nous